Problem with GridGenerator - ERR03

MOHID GIS general discussion forum
jucosta_s@hotmail.com
MOHID Beginner
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 00:00

Problem with GridGenerator - ERR03

Postby jucosta_s@hotmail.com » Wed Sep 07, 2011 21:49

Hi,

I've been having problem to create my grid file using geographic coordinate. I did it using UTM coordinate. Can you help me with this?

I`m attaching my GridGenerator.dat below:
OUTPUT_FILE : Lagoa_Conceicao.grd
ORIGIN_X : -27.6297º
ORIGIN_Y : -48.4862º
GRID_ANGLE : 0
COORD_TIP : 1

<begin_grid_xx>
NUMBER_OF_SEGMENTS : 9
NODES : 0º 0.0189º 0.0243º 0.0247º 0.0270º 0.0388º 0.0408º 0.0574º 0.0630º
RESOLUTION : 0.00089982º 0.00089982º 0.00004499º 0.00004499º 0.00089982º 0.00089982º 0.00004499º 0.00004499º 0.00089982º
<end_grid_xx>

<begin_grid_yy>
NUMBER_OF_SEGMENTS : 9
NODES : 0º 0.0190º 0.0222º 0.0227º 0.0274º 0.0476º 0.0497º 0.0643º 0.0665º
RESOLUTION : 0.00089982º 0.00089982º 0.00004499º 0.00004499º 0.00089982º 0.00089982º 0.00004499º 0.00004499º 0.000899822º
<end_grid_yy>

------------------

Thanks

Julia Costa

luis_at_mohid.com
MOHID Developer
Posts: 553
Joined: Thu Jan 01, 1970 00:00
Location: Instituto Superior Técnico - Technical University of Lisbon
Contact:

Re: Problem with GridGenerator - ERR03

Postby luis_at_mohid.com » Wed Dec 07, 2011 12:35

Hi Julia,

Please remove the
º
from the file.

Use only the geographical coordinates values and it will work just fine.

Best regards,
Luis


Return to “MOHID GIS (discontinued)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest