Background Images

MOHID GIS general discussion forum
paulo.chambel.maretec@taguspark.pt
Site Admin
Posts: 29
Joined: Thu Jan 01, 1970 00:00
Location: Taguspark
Contact:

Background Images

Postby paulo.chambel.maretec@taguspark.pt » Thu Sep 16, 2004 11:25

Dear Mohiders,
I have a problem with the background images. When I try to use as background image a portuguese topography chart in jpg or gif I only see a white square. A collegue of my (Pedro Ferreira) solve the problem cutting part of the figure. Do you now what is the problem ? Do you now a way to solve the problem maintaining the figure intact?
Paulo

luis_at_mohid.com
MOHID Developer
Posts: 553
Joined: Thu Jan 01, 1970 00:00
Location: Instituto Superior Técnico - Technical University of Lisbon
Contact:

Postby luis_at_mohid.com » Thu Sep 16, 2004 13:03

Hi,

Did you use the MipMapped option? What is your graphical card and Windows version? Some problems have occurred using different consigurations for these 3 parameters that I have asked you about.
I will wait for an answer. Best regards,
Luis

paulo.chambel.maretec@taguspark.pt
Site Admin
Posts: 29
Joined: Thu Jan 01, 1970 00:00
Location: Taguspark
Contact:

Postby paulo.chambel.maretec@taguspark.pt » Fri Sep 17, 2004 13:34

Hi Luis,
the Mip Mapped option was enough to solve the problem.
What this optiion do?
Paulo

luis_at_mohid.com
MOHID Developer
Posts: 553
Joined: Thu Jan 01, 1970 00:00
Location: Instituto Superior Técnico - Technical University of Lisbon
Contact:

Postby luis_at_mohid.com » Fri Sep 17, 2004 13:43

Hi!
The mipmapped option is suppose to be used when blank images appear :D . For more details on this subject, please ask Frank.

Um abraço,
Luis

luigisant@gmail.com
MOHID Beginner
Posts: 1
Joined: Thu Jan 01, 1970 00:00
Location: Brazil
Contact:

Background image

Postby luigisant@gmail.com » Mon Jun 25, 2007 18:16

Hi,

I´m using the mohid GIS, and i wan´t to put some background image, and i wan´t know if mohid works only with ArcView to export and import. I use SPRING (brazilian program to create GIS), can i use spring in mohid?

Thank´s

Olá, gostaria de saber se é possível usar o SPRING (programa para criar e administrar GIS),além do ArcView para exportar ou importar uma figura de fundo para meu projeto no mohid.

Obrigado

administrator@.
Site Admin
Posts: 349
Joined: Thu Jan 01, 1970 00:00
Location: Instituto Superior Tecnico - Lisbon - Portugal
Contact:

Postby administrator@. » Fri Jun 29, 2007 15:56

Hi,

Although it is written ArcView Import and Export, the format of the geo-referencing file I think it is standard in GIS. I am not familiar with the SPRING software but I think if it a standard it should work. It's just a matter of trying.

Best regards,
Luis


Return to “MOHID GIS (discontinued)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest