Extract water

Discussion around MOHID GUI (managing projects, simulations, etc)
allorens@intercontrol.es
MOHID User
Posts: 27
Joined: Thu Jan 01, 1970 00:00

Extract water

Postby allorens@intercontrol.es » Mon Jun 22, 2009 10:08

Hi Mohiders,

I'm doing a simulation of the water quality in the sorrounders of a harbour where I have several discharges and captations from different industries, so my question is: Is it possible to introduce the effect of the captations (taking out water from the model)?

Thank you very much,

Ana.

allorens@intercontrol.es
MOHID User
Posts: 27
Joined: Thu Jan 01, 1970 00:00

Postby allorens@intercontrol.es » Mon Jun 22, 2009 18:27

Yes, it is possible. You only need to define a discharge with a negative flow.

Ana.

gizo_abe@yahoo.com
MOHID Beginner
Posts: 2
Joined: Thu Jan 01, 1970 00:00

-ve discharge not working!!

Postby gizo_abe@yahoo.com » Wed Jan 06, 2010 14:42

Dear MOHID user

as per the previous post

I have tried to remove water from the model by defining the negative discharge but still my water level is increasing and there is no removal of water from my model. In addition my model is not reading the cohesive sediment properties in a discharge block.

Please help me

thanks in advance

G.A.Demissie

administrator@.
Site Admin
Posts: 349
Joined: Thu Jan 01, 1970 00:00
Location: Instituto Superior Tecnico - Lisbon - Portugal
Contact:

Postby administrator@. » Mon Feb 15, 2010 09:34

Hi G.A.Demissie,

Can you post your Hydrodynamic, Discharges and WaterProperties files please? There has to be an error in one of this input data files.

Best regards,
Luis


Return to “MOHID GUI (discontinued)”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest